پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در دومین نشست مشترک بین مسئولین پژوهشکده و جهاد دانشگاهی تفاهم نامه همکاری توسط دکتر نصرالله احمدی فرد رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری و دکتر رضا حسین زاده رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی به امضا رسید. این تفاهم نامه در جهت تحقق همکاری فیمابین در زمینه‌های گوناگون علمی تحقیقاتی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی، درمانی آموزشی و توسعه ای استفاده بهینه از فرصت ها و توانمندی های بالقوه در حوزه تحقیق و توسعه در شناسایی فناوری‌های نوین پژوهشی و برنامه ریزی های آموزشی توسعه فعالیت های مشاوره ای و درمانی در سطح استان منعقد گردید.

در ابتدا دكتر احمدی فرد رئيس پژوهشکده طي سخناني ضمن خيرمقدم به مسئولین جهاد دانشگاهی بر لزوم همكاري هاي دوجانبه تاكيد و امضاء تفاهم نامه بين اين دو مجموعه را مثبت ارزيابي كرد و ابراز اميدواري نمود اين همكاري با توجه به زیر ساخت ها، توانایی های علمی و آزمایشگاهی موجود، میتواند موجبات کاربردی و محصول محور شدن پژوهش های دو مجموعه را فراهم آورد. دكتر حسین زاده، رئیس جهاد دانشگاهي نيز در اين نشست ضمن ابراز خرسندي از امضا تفاهم نامه همكاري فیمابین، اين اقدام را گامي مثبت در بهره گيري از پتانسيل هاي علمي و آزمایشگاهی  پژوهشکده و جهاد دانشگاهی دانست و خواستار ارتباط نزديك بين همکاران دو مجموعه در جهت دست يابي به اهداف درنظر گرفته شده دراين زمينه گردید.