جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

آقای دکتر ناصر آق، دانشیار پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروی دانشگاه ارومیه طی مراسمی در بیستمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور به عنوان پژوهشگر برتر کشوری انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور، امروز (سه‌شنبه) با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور، دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و پژوهشگران در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

چاپ نزدیک به 77 مقاله، اجرای 10 طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی، تاسیس و تجهیز پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، که دومین مرکز پژوهشی برتر آرتمیا در دنیا است؛ تدوین بیوتکنیک بومی تولید صنعتی جلبک های تک سلولی، سیسیت و بیومس آرتمیا در استخرهای خاکی و بتنی؛ تدوین دانش فنی عمل‌آوری و فرآوری سیست و بیومس آرتمیا؛ انتقال دانش فنی تولید صنعتی سیست و بیومس آرتمیا به شرکت‌های داخل و خارج از کشور از جمله فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی دکتر آق است.

نقش آفرینی موثر در تولید علم، نقش پژوهشگر در ارتباط با صنعت و جامعه و داشتن طرح های پژوهشی تقاضامحور با کارفرمایان معتبر، فعال بودن پژوهشگر در عرصه بین المللی و انجام پژوهش های هدفمند از محورهای اساسی انتخاب پژوهشگر کشوری هستند.

ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در کشور و ارتقای منزلت و جایگاه پژوهش و فناوری، معرفی توانمندی‌های پژوهشی، فناوری و نوآوری کشور، تشویق، تقویت و ایجاد انگیزه در اعضای هیأت علمی و پژوهشگران و فناوران کشور و فراهم‌سازی زمینه ارتباط حوزه کاربرد با حوزه پژوهش و فناوری از جمله از اهداف برگزاری این جشنواره است.