جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

پژوهشکده  آرتمیا و آبزی­ پروری دارای دو سالن مجزا در طبقه 1 و 2 با مشخصات ذیل می باشد.

سالن شماره 1 (واقع در طبقه اول)

ظرفیت سالن 100نفر 62 نفر میتوانند از میکروفن استفاده کنند و بقیه فاقد میکروفن خواهند بود. نحوه چیدمان بصورت میز و صندلی کنفرانسی(هر میز و صندلی میکروفن مستقل دارد)

سایر مشخصات سالن: سالن مجهز به ویدئو پروژکتور و دوربین قابلیت زوم بر روی سخنران می باشد سالن مجهز به اینترنت شبکه دانشگاه بوده و امکان برگزاری کارگاههای آنلاین را دارد.

سالن شماره 2 واقع در طبقه دوم):

ظرفیت 300 نفر نحوه چیدمان  بصورت سینمایی و دارای سن و سالن پرده نمایش و اتاق فرمان مجهز به ویدئو پروژکتور و سیستم صوتی و فیلمبرداری از سالن و محل سخنرانی.

نحوه رزرو این سالن ها: سالنهای فوق تحت مدیریت روابط عمومی دانشگاه ارومیه و ریاست پژوهشکده می باشد جهت رزرو سالنها مکاتبات اولیه باید از طریق ارسال نامه به ریاست محترم دانشگاه صورت گیرد. در ضمن بعد از موافقت از سوی دانشگاه جهت هماهنگی و عقد قرارداد نیاز به مراجعه حضوری به پژوهشکده آرتمیا و آبزی­پروری می باشد.

فرم قرارداد سالن

قابل توجه رزروکنندگان سالنهای پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری: عقد قرارداد و رزرو سالنهای پژوهشکده منوط به واریز هزینه سالنها خواهد بود